KENNISBANK

Betaalrekening V&S

De betaalrekening V&S is een compleet en voordelig betaalpakket voor verenigingen en stichtingen. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand van € 5,75.

Betaalrekening V&S

In het V&S Pakket zit:

  • Zakelijk Internet Bankieren.
  • Wereldpas. Met de pas kunt u ook contactloos betalen.
  • Alle transacties in euro’s met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat).
  • 500 Internet transacties per jaar.

Betaalrekening V&S

Bij uw V&S Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Het innen van lidmaatschapgeld kost u iedere keer weer veel tijd. Met het incassocontract kunt u automatisch bedragen incasseren van uw leden. Maakt u liever gebruik van voorgedrukte acceptgirokaarten? Ook dat kan bij de V&S Rekening. Incasso- en acceptgirocontracten vraagt u bij ons aan.

Zakelijk Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat uw vereniging of stichting nodig heeft om elektronisch te bankieren. Betalen de leden van uw vereniging met automatische incasso? Dan kunt u deze klaarzetten en versturen met Zakelijk Internet Bankieren. Ook kunt u bestanden up- en downloaden van en naar uw boekhoudpakket of ledenadministratie. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Wereldpas

Bij uw V&S Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas. Met de pas kunt u ook contactloos betalen. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Uw RegioBank Adviseur kan u hier meer over vertellen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro’s zijn bij de pakketprijs van de V&S Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.