KENNISBANK

Hypotheekadvies Leeuwarden

Een hypotheek afsluiten? Het beste hypotheekadvies vind je in Leeuwarden. Wandel gerust binnen en vraag naar één van onze hypotheekadviseurs. Het kiezen van de juiste hypotheek kan een lastige taak zijn. Uw wensen en eigen ideeën omtrent het aanvragen van een vorm van een hypotheek zijn erg belangrijk voor ons. Wij houden rekening met uw toekomstplannen, maar kijken ook naar de mate van voorzichtigheid. Het geven van hypotheekadvies is niet zomaar iets. Het is echt maatwerk!

Hypotheekadvies Leeuwarden: Bezoek onze locatie op de Spanjaardslaan

Ons mooie pand vindt u aan de Spanjaardslaan in de binnenstad van Leeuwarden dichtbij de Prinsentuin. Wij zijn dus bekend met uw woonomgeving. Dat maakt ons de beste partner om uw te helpen bij uw keuze.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wij bieden vrijblijvend een eerste hypotheek gesprek aan zodat de offerte goed afgestemd kan worden op uw wensen. Heeft u een helder beeld van de gewenste hypotheekvorm, maar bent u benieuwd wat Dijkstra de Boer voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

hypotheekadvies Leeuwarden

Er is erg veel informatie te vinden over diverse hypotheekvormen, rentevormen en voorwaarden. Wijs worden uit al die informatie in niet eenvoudig. Dijkstra de Boer helpt het gewenste pad helder te houden.

Huidige Hypotheekverstrekker

Wilt u weten of het voor u loont om over te stappen naar een andere hypotheek verstrekker? Of loopt uw rentevaste periode af en wilt u weten wat in uw situatie de beste oplossing is? Vraag hypotheekadviseur Leeuwarden om advies! Dijkstra de Boer kijkt o.a. of uw huidige hypotheek bij een andere bank voordeliger kan en adviseren u over diverse mogelijkheden.

Hoe zit het met keuzes voor een langere periode?

Wilt u uw kind helpen met de koop van een eerste huis of wilt u uw overwaarde opnemen? Allemaal voorbeelden van situaties waarbij u een keuze maakt voor een langere periode. Advies van een vakkundig persoon is dan geen overbodige luxe. Wij zeten alle opties voor u op een rijtje en denken graag met u mee!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.