KENNISBANK

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor onafhankelijk hypotheekadvies bent u bij Dijkstra de Boer aan het goede adres

Al ruim 40 jaar lang kunt u bij ons terecht voor al uw hypotheek vragen. Wij bemiddelen voor vrijwel alle Nederlandse hypotheekverstrekkers. Dankzij onze persoonlijke benadering komen veel klanten bij ons voor gedegen advies over hypotheken. Wij nemen een kijkje in de wereld van alle aanbieders in tegenstelling tot andere partijen die over het algemeen maar één product aanbieden; het eigen product.

Vakkennis op peil

Wij hechten veel waarde aan goed geschoold personeel. Dankzij diploma’s en certificeringen houden wij onze vakkennis up-to-date en daar kunt u van profiteren! Altijd het beste product op basis van het juiste advies. Dat is wat u van ons kunt verwachten.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Grote banken in Nederland bieden vrijwel nooit de laagste hypotheekrente. Als klanten toch wel blijven komen, waarom zouden ze dan hypotheken aanbieden tegen de laagste hypotheekrente? Dijkstra de Boer biedt u wél de laagste hypotheekrente. Wij vergelijken meerdere hypotheekverstrekkers met elkaar en op basis van uw wensen en behoeften geven wij advies over de juiste hypotheek.

Kosten onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten voor het hypotheekadvies kunnen variëren van €1800 tot €2500 bij grote banken zoals Rabobank, ING of ABN AMRO. Advies van een onafhankelijke adviseur kost rond de €2.000 á €2500. Voor gedegen hypotheekadvies ben je bij de bank dus niet altijd goedkoper uit. Naast het feit dat een bank advies geeft over zijn eigen hypotheken en wij over alle hypotheken is er nog een belangrijk onderscheid. In sommige gevallen bespaart het hypotheek advies van een grote bank u enkele honderden euro’s, maar per saldo bent u duizenden tot tienduizenden euro’s goedkoper uit. Banken sluiten namelijk duurdere hypotheken af.

Wat zeggen onze klanten?

Professionaliteit, kwaliteit en service. Dat zijn de kernwoorden die we vaak horen van onze klanten als wij ze vragen om feedback. Wij denken vanuit het perspectief van de klant en koppelen dat aan onze ruime vakkennis. Dat levert een professionele aanpak op met aandacht voor de klant! Breng ook eens een bezoek aan ons kantoor.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.