KENNISBANK

Onafhankelijk pensioenadvies

Echt onafhankelijk pensioenadvies voor werknemers, zelfstandig ondernemers en DGA’s. Dijkstra de Boer is uw adviespartner. Of het nu gaat om vraagstukken met betrekking tot collectieve pensioencontracten of het opstellen van een financieel plan, omdat u eerder met pensioen wilt gaan. U ontvangt van ons heldere informatie, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Pensioenadvies voor ondernemers

U bent ondernemer met een eigen BV of een ondernemer zonder eigen BV en u kunt niet terugvallen op de collectieve regelingen voor werknemers. Hoe zit dit dan met uw pensioen?

Een inkomen opbouwen voor later is een pittige klus. De wetten en regelgeving veranderen continu, waardoor u al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Voor ondernemers bestaan er verschillende mogelijkheden met betrekking tot pensioenopbouw en u wilt er zeker van zijn dat uw pensioenregeling perfect bij u past. Dijkstra de Boer helpt u bij het maken van deze belangrijke keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Advies voor particulieren

70% van de Nederlanders weet jammer genoeg niet hoe ze er voor staan bij overlijden, ziekte en pensioen. Is het pensioen dat u nu heeft genoeg voor het leven dat u wilt leiden wanneer u met pensioen bent? En wat kunt u doen om dit te verbeteren?

Iedere dag dat u wacht met reserveren voor uw pensioen betekent achterstand. Wacht niet te lang en maak nu een afspraak met een onze adviseurs.

Bedrijf

Voor bedrijven bestaan er diverse redenen om onafhankelijk pensioenadvies aan te vragen. Wilt u weten hoe u het beste het collectief pensioen voor uw werknemers kunt regelen? Of wilt u advies omtrent het verlengen van een collectief pensioencontract? In de meeste gevallen geven ondernemers dit werk uit handen aan een specialist, die de markt kent en continuïteit kan bieden. Wij zijn zo’n partij. Laat ons u adviseren.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.