KENNISBANK

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Bent u op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? Dijkstra de Boer adviseert u bij het afsluiten van de juiste hypotheek passend bij uw situatie en voor het scherpste renteaanbod.

Een huis kopen

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen de grootste financiële beslissing in hun leven. De hypotheek moet passen bij uw situatie, hij moet goede voorwaarden bevatten en natuurlijk wilt u de hypotheek afsluiten voor de laagste hypotheekrente. Bepaalde voorwaarden van de hypotheek kunnen in de toekomst belangrijker worden dan in eerste instantie. Kunt u bijvoorbeeld uw rente meeverhuizen als u gaat verhuizen? Welke mogelijkheden heeft u om te profiteren van een lagere hypotheekrente, ook al bent u nog niet aan het einde van uw rentevaste periode?

Een verkeerde keuze kan u tienduizenden euro’s kosten. Het is daarom belangrijk om altijd advies in te winnen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij helpt u kiezen uit talloze aanbieders, hypotheekvormen, rentevormen en voorwaarden.

Het scherpste renteaanbod

Onafhankelijk hypotheekadvies vindt u niet bij de grote banken in Nederland, wat als klanten toch wel blijven komen, waarom zouden banken dan hypotheken aanbieden tegen de laagste hypotheekrente? Dijkstra de Boer kijkt naar alle hypotheekaanbieders en vergelijkt op basis van uw wensen en behoeften verschillende hypotheken met elkaar. Alleen op deze manier bent u verzekerd van een hypotheek met het scherpste renteaanbod, de beste voorwaarden, passend bij uw situatie.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend. U vertelt, wij informeren over diverse mogelijkheden. Tijdens dit eerste gesprek verkrijgt u inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en hoe wij u daarbij kunnen helpen en adviseren.

Kosten onafhankelijke hypotheekadviseur

De kosten voor het hypotheekadvies kunnen variëren van €1800 tot €2500 bij grote banken zoals Rabobank, ING of ABN AMRO. Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur zijn de kosten meestal niet hoger dan €2.000 á €2500.

Voor goedkoop hypotheekadvies bent u dus niet altijd bij de bank aan het goede adres:

  • Banken geven alleen advies over hun eigen hypotheken.
  • Banken sluiten vaker duurdere hypotheken af, waardoor u per saldo duizenden tot tienduizenden euro’s duurder uit bent.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.