KENNISBANK

Rechtsbijstandverzekering

Waarom verzekeren?

• Terwijl u in mistig weer voor een rood stoplicht staat te wachten wordt u in volle vaart van achteren aangereden. De veroorzaker van de schade beweert dat het licht al op groen stond. Behalve een auto die total loss is, heeft u nog steeds pijn aan uw nek.
• Bij het bedrijf waar u werkt komt een nieuwe directeur, die de zaken heel anders aanpakt. Hierdoor komt uw baan op de tocht te staan.
• U heeft een was & droogcombinatie gekocht, die thuis gebutst en vol krassen uit de doos komt.De gemeente besluit om van dat parkje voor uw huis toch maar een parkeergarage te maken.
• U meldt zich met een sportblessure bij de EHBO, die over het hoofd ziet dat uw enkel niet alleen verzwikt was maar ook gebroken. U heeft er nu nog last van.

De rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstand verzekering voor particulieren bent u verzekerd van goede juridische hulp bij dit soort vervelende en soms ingrijpende geschillen.

Rechtsbijstand bestaan in meerdere vormen met diverse opties. Wij informeren en adviseren u over de keuzemogelijkheden die variëren van een zeer uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor uw gezin tot bijvoorbeeld een beperkte dekking voor alléén uw personenauto. Of een gezinsdekking voor alle verkeersrisico’s. U bepaalt welke dekking het beste past bij uw situatie en wat u daarvoor kunt en wilt betalen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.