KENNISBANK

RegioBank Leeuwarden

Of u nu ZZP’er of MKB’er bent, bij RegioBank Leeuwarden kunt u al uw bankzaken regelen. U vindt ons op de spanjaardslaan 141. Kom gerust eens langs!

Nuchter en direct

RegioBank kiest ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met meer dan 500 adviseurs door heel Nederland, waaronder Dijkstra de Boer te Leeuwarden zorgt de bank voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Wij stellen de klant centraal en geven eenvoudige en heldere uitleg over producten, in combinatie met goede tarieven.

Dijkstra de Boer

Naast vragen over bankproducten van de RegioBank geven wij ook advies over vrijwel alle verzekeringsproducten die er worden aangeboden via de diverse verzekeraars. Onafhankelijkheid, persoonlijkheid, integriteit en de ‘drive’ om ons werk meer dan goed te willen doen, zijn altijd de basiselementen geweest van Dijkstra de Boer. Enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers bieden een breed pakket aan producten en diensten en maken op basis van expertise, prijs en het belang van de klant zorgvuldige afwegingen.

Waarom RegioBank Leeuwarden?

RegioBank heeft de ‘roots’ van een echte spaarbank, iets dat het bedrijf een vertrouwd fundament geeft. Verder is het zo dat RegioBank gewoon een goede, eigentijdse bank is, maar nog wel met ouderwets vertrouwde service, zoals een kas.

Adviseurssite

Op onze adviseurssite vindt u meer informatie over verschillende bankproducten van de RegioBank. Denk bijvoorbeeld aan zilvervloot sparen, hypotheek advies, het openen van een betaal of spaarrekening, maar ook informatie over pensioensparen en internetbankieren. Vragen? Stel ze aan ons via het telefoonnummer: 058 212 5000 of stuur ons een mail.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.