KENNISBANK

Scootmobiel verzekeren

Het WA verzekeren van een scootmobiel is verplicht voor alle elektrisch- of motorisch aangedreven invalidenvoertuigen. Met een WA verzekering wordt schade die u veroorzaakt aan anderen (derden) gedekt. Schade aan uw eigen scootmobiel wordt bij de WA-verzekering niet vergoed. Wanneer u schade hebt opgelopen aan uw eigen invalidevoertuig is het verstandig om een WA + Volledig Casco dekking af te sluiten. Zodra u een scootmobiel verzekering heeft afgesloten wordt er verzekeringsplaatje aangevraagd die u achterop uw scootmobiel kunt bevestigen.

Onbezorgd genieten van iedere rit!

Schade? Met een scootmobiel verzekering regelen wij al het papierwerk voor u. Op die manier kunt onbezorgd genieten van iedere rit. Bij het afsluiten van een scootmobiel verzekering kiest u een gewenste basisdekking (WA/WA + Volledig Casco dekking) en kunt u eventueel aanvullende dekkingen selecteren (verhaalrechtbijstand).

Wilt u geheel vrijblijvend met ons bespreken welke basis- of aanvullende dekking het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Bereken uw premie makkelijk en snel online!

Met onze speciale tool kunt u uw totale jaarpremie online berekenen. Het aanvragen van een scootmobielverzekering is eenvoudig; vul de berekening in op deze pagina en ga door naar het aanvraagformulier. U heeft na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.