KENNISBANK

Scootmobielverzekering

Een scootmobielverzekering is zeker geen overbodige luxe wanneer er iets met uw scootmobiel zou gebeuren. Wist u bijvoorbeeld dat u met een WA-verzekering GEEN schade vergoed krijgt die u hebt opgelopen aan uw eigen scootmobiel? De kosten voor reparaties kunnen behoorlijk oplopen. Is uw scootmobiel niet meer te repareren? Dan kost het aanschaffen van een nieuwe scootmobiel al snel duizenden euro’s.

Met het afsluiten van een scootmobielverzekering bent u er zeker van dat u onbezorgd kunt genieten van iedere rit met uw scootmobiel. Krijgt u een ongelukje met uw scootmobiel? Dan hoeft u niet te vrezen dat uw no-claimkorting vervalt. Deze verzekering kent namelijk geen bonus/malus-regeling. Met de scootmobiel verzekering bent u altijd verzekerd van een scherpe premie.

WA-scootmobielverzekering

De WA-verzekering is verplicht en biedt dekking voor schade die u veroorzaakt aan anderen (derden) bij deelname aan het verkeer. Schade aan uw eigen scootmobiel wordt bij de WA-verzekering niet vergoed. Voor materiële schade aan derden biedt de WA-scootmobielverzekering een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500.000 en voor personenschade is dat maximaal € 5.600.000.

WA + volledig casco dekking

Met de WA + Volledig Casco dekking bent u verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld storm, hagel brand, een aanrijding met dieren of diefstal. U bent daarnaast ook verzekerd voor schade die is ontstaan door elke andere plotselinge onvoorziene gebeurtenis.

Verhaalsrechtsbijstand

De verzekering onderzoekt bij ongevallen wie schuld treft. Zolang dit niet duidelijk is zal de verzekering niet uitbetalen. Met verhaalrechtsbijstand bent u verzekerd voor juridische bijstand bij het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden.

Verzekeringsplaatje

Bij een scootmobiel verzekering hoort een verzekeringsplaatje, waarop onder andere het jaar van de verzekering vermeld staat. Dit plaatje moet zichtbaar achterop het voertuig gemonteerd of geplakt zijn. Na het afsluiten van de verzekering krijgt u het verzekeringsplaatje toegestuurd.

Berekenen en afsluiten?

Wilt u direct een scootmobielverzekering berekenen en afsluiten? Kijk dan hier: Berekenen en afsluiten

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.