KENNISBANK

Zakelijke schadeverzekeringen

Risicobeheer is voor elke onderneming onontbeerlijk. Ondernemers willen weten welke risico’s ze lopen en willen hier graag oplossingen voor zien. Wij brengen alle risico’s voor u in kaart. Daar zijn wij goed in, dat is per slot van rekening ons werk.

Persoonlijke aandacht en gemeende interesse in de klant zijn bij ons de sleutelwoorden die zorgen voor het succes van ons bedrijf. En dat succes zetten wij graag om in kennis van zaken. Daar plukt u weer de vruchten van.

Zakelijke schadeverzekeringen

Wat gebeurt er wanneer uw bedrijfspand door brand wordt verwoest? Bent u wel verzekerd wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor schade als gevolg van een gemaakte fout? Zijn uw heftrucks wel verzekerd en is schade tijdens het transport van goederen wel voldoende afgedekt?

Aan de hand van in kaart gebrachte risico’s stellen wij een verzekeringspakket voor uw bedrijf samen. Hierin houden we rekening met uw zakelijke wensen en zoeken wij naar de producten met scherpe premies en goede voorwaarden.

Vaste taxatie

Om een juiste inschatting te maken van de verzekerde waarden van opstal, huurdersbelang, inventaris en voorraad/goederen en om onderverzekering te voorkomen, kunnen wij u adviseren om de verzekerde waarden vast te laten stellen door een taxateur.

Het taxatierapport

Het taxatierapport zal deel uitmaken van de verzekeringsovereenkomst waardoor u niet over- of onderverzekerd kan zijn. Een schade wordt immers afgewikkeld op basis van de waarde zoals vermeld in het taxatierapport. Bovendien zal de schadeafwikkeling sneller kunnen verlopen omdat na schade niet de waarde voor de schade dient te worden vastgesteld.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.