KENNISBANK

Zilvervloot Sparen

Met Zilvervloot Sparen spaart u een mooi bedrag voor uw kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag en is te openen tot de 16e verjaardag.

Wilt u meer weten over de voorwaarden, de aantrekkelijke rente en premie van Zilvervloot Sparen van RegioBank? Dan verwijzen we graag door naar onze adviseurssite.

Rekening openen en geld opnemen

Zilvervloot Sparen opent u makkelijk en snel bij Dijkstra de Boer. Dit kan alleen door de ouder(s) of verzorger(s) van het kind: de wettelijk vertegenwoordiger(s). Geld opnemen kan altijd door de wettelijk vertegenwoordiger, bij de Zelfstandig Adviseur of via Internet Bankieren. Over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

Rekening openen door grootouder(s)

Wilt u voor uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen? Dat kan natuurlijk maar dat moet u wel via de wettelijk vertegenwoordiger(s) doen. U kunt als grootouder samen met de wettelijk vertegenwoordiger van uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen bij Dijkstra de Boer. U kunt ook de wettelijk vertegenwoordiger een Zilvervloot Sparen laten openen bij RegioBank. En dan kunt u hierna zelf geld op de rekening van uw kleinkind overmaken.

Bonus

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening speciaal voor uw kind tot 18 jaar. Uw kind ontvangt over de inleg een aantrekkelijke rente. Bovendien krijgt uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een bonus. Een bonus die kan oplopen tot 10% bij 10 jaar sparen! Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. En een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

Welkomstcadeau

Bij het openen van de rekening mag het kind een cadeau uitkiezen. Er zijn cadeaus voor alle leeftijden.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.