Over Dijkstra de Boer

Dijkstra de Boer is een professioneel en onafhankelijk intermediair, met alle disciplines op het gebied van Verzekeren, Zorg en inkomen, Hypotheken en Bankzaken. Uw financieel adviseur in Leeuwarden en omgeving. Onze diensten staan beschikbaar voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Vertrouwd en onafhankelijk

Wij nemen de tijd, geven u een heldere uitleg en denken met u mee. We bemiddelen voor een groot aantal verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we met u de juiste keuzes maken en u een compleet financieel pakket aanbieden. We hebben geen enkele financiële binding met deze aanbieders en kunnen dus volledig onafhankelijk ons advies uitbrengen.

Historie

In 1976 is Dijkstra de Boer van start gegaan en gestaag gegroeid naar onze huidige omvang waarbij nu 10 goed gekwalificeerde medewerkers u van dienst zijn. Deze groei is gekomen door autonome relatie-aanwas maar ook door diverse overnames.

RegioBank
In mei 2010 is er een start gemaakt met de RegioBank, toen nog SNS RegioBank. Een full service bankfiliaal met een echte kasfunctie. RegioBank.nl >

Thomas Assuradeuren
In 2013 is Thomas Assuradeuren, een zusterbedrijf, van start gegaan. Thomas Assuradeuren is een volmachtbedrijf welke namens de volmachtgever (verzekeraar) zelfstandig verzekeringen accepteert, een polisadministratie voert en schades afhandelt. Hierdoor kunnen we onze relaties een nog betere service verlenen. thomasassuradeuren.nl >

Wat zijn de toekomstplannen van Dijkstra de Boer?

Ontwikkelingen in de markt en ontwikkelingen op het gebied van regelgeving doen ons goed nadenken over de toekomst van onze bedrijfstak. Wij hebben het volste vertrouwen in ons bedrijf om met veel plezier de toekomst in te gaan. Onze manier van werken zal ook in de toekomst positief uitwerken. U verwacht professionaliteit, kwaliteit, aandacht en service. Door een juiste bedrijfsvoering kunnen we dit blijven bieden. Waar anderen verdwijnen, blijven wij.

We blijven werken aan onze performance en in samenwerking met ons zusterbedrijf, Thomas Assuradeuren, zal dit resulteren in een betere en snellere bediening van onze klanten. Daarnaast zijn we van plan om door autonome groei en eventueel een overname door te groeien.

Al met al genoeg interessante doelstellingen om de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien.

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.