Onze tarieven

Op schade-, en zorgverzekeringen wordt door de verzekeraar een percentage betaald aan provisie. Dit percentage is per product verschillend. U betaalt ons geen extra kosten.

Voor levensverzekeringen, , uitvaartverzekeringen, oudedagsvoorzieningen (lijfrente) en bankspaarproducten betaalt u een vast tarief. Als de kosten sterk afwijken van een standaard advies dan krijgt u van ons vooraf een begroting van de te verwachten kosten. We spreken een aangepast tarief af, of we gaan op basis van urendeclaratie werken.

Bij hypotheken hebben we vaste all-in tarieven. Wel maken we onderscheid tussen particulieren en ondernemers. Binnen ons tarieven vallen de advieskosten, bemiddelingskosten en de kosten voor extra producten zoals overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastenbeschermer. U wordt dus niet verrast met extra onkosten. Als blijkt uit de inventarisatie dat de tijd welke wij nodig hebben met uw advies sterk gaat afwijken van de gemiddelde adviestijd, dan zullen we u vooraf een maatwerk oplossing aanbieden.

Voor het advies en de bemiddeling van een arbeidsongeschiktheidsverzekering brengen we u een vaste vergoeding in rekening. Voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt tevens voor de volgende jaren een abonnement afgesloten.

Op onze bankproducten is de provisie een percentage over het spaargeld of een bepaald bedrag per rekening.

Voor een totaaloverzicht van onze tarieven verwijzen wij u naar de tarievenkaart.

Natuurlijk houden wij ons aan alle richtlijnen welke door de AFM zijn opgesteld met betrekking tot onze verdiensten. U kunt de tarieven voor complexe en/of adviesgevoelige producten ook vinden op onze dienstverleningsdocumenten.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.