Overstapservice

Wij bieden volledige ondersteuning aan particuliere en zakelijke klanten die het behartigen van hun verzekeringsbelangen aan ons kantoor willen toevertrouwen.

Maak gebruik van onze overstapservice

De overstap van een andere assurantietussenpersoon, direct writer of bank wordt door ons volledig bij u uit handen genomen. Met deze Overstapservice lopen alle verzekeringen probleemloos door, worden de premienota´s door ons kantoor verzorgd en daarmee bent u ervan verzekerd dat al uw belangen zijn veiliggesteld.

Uw verzekeringen goed geregeld

De Overstapservice regelt de overvoer van uw verzekeringen naar ons kantoor, desgewenst van meerdere partijen tegelijk. En als wij dat met u zijn overeengekomen, dan voeren wij verbeteringen uit en zorgen dat overbodige verzekeringen worden geschrapt. Uiteraard adviseren wij over eventuele hiaten of tekortkomingen in dekkingen en verzorgen hiervoor de noodzakelijke aanvullingen.

Schade?

Zijn er lopende schades? Dan kunnen wij deze ook indien u dat wenst overnemen. Vaak gebeurt dit in collegiaal overleg met de huidige behartiger van uw belangen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw belangen worden gewaarborgd.

Het enige dat u hoeft te doen is ons in het bezit te stellen van (kopieën van) uw polissen en een getekende autorisatieverklaring.

Download nu

Overstapservice RegioBank

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. Wij helpen u graag om de overstap goed en snel te regelen. Open een rekening en vraag direct de Overstapservice aan.

Overstapservice

U geeft zelf aan wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen. Bovendien zorgen wij er voor dat 13 maanden lang bijvoorbeeld alle bijschrijvingen op uw oude betaalrekening automatisch worden doorgeleid naar uw nieuwe privérekening.

Wilt u meer weten?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.