Disclaimer

Met het bezoeken van de website www.dijkstradeboer.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

  1. Ondanks het feit dat deze website – waaronder de homepage en de onderliggende pagina’s – voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.
  2. Dijkstra de Boer BV en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de www.dijkstradeboer.nl. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of – andere – schadeveroorzakende programmatuur binnen www.dijkstradeboer.nl. Dijkstra de Boer BV is evenmin aansprakelijk voor ‘schadeveroorzakend’ gebruik van de website.
  3. Aan deze website zijn – door middel van links – websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. Dijkstra de Boer BV en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.
  4. Dijkstra de Boer BV heeft het recht om – de inhoud van – de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.
  5. Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht. De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement waar LEEUWARDEN onder valt heeft rechtsmacht en is uitsluitend bevoegd kennis te nemen van direct of indirect uit het bezoek van de website Dijkstra, althans van de website(s) Dijkstra de Boer BV voortvloeiende geschillen met Dijkstra de Boer BV.
  6. Dijkstra de Boer BV heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door Dijkstra de Boer BV zijn aanvaard.

 

LEEUWARDEN, december 2010

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.