VERDUURZAMINGSADVIES

Verduurzamen is ook voor u mogelijk

Verduurzamen? U staat er niet alleen voor

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Een van de meest effectieve manieren om bij te dragen aan een duurzamere wereld is door te beginnen bij uw eigen woning. Bovendien kunt u vervolgens genieten van lagere energiekosten. Maar hoe pakt u dat aan? En hoe financiert u dat? Dijkstra de Boer helpt u op weg! Er is namelijk vaak meer mogelijk dan men vaak denkt.

Waarom uw woning verduurzamen?

 • Goed voor de planeet: Verminder uw ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere wereld.
 • Bespaar op uw energierekening: Duurzame woningen zijn vaak energiezuiniger, wat leidt tot lagere maandelijkse kosten.
 • Verhoog de waarde van uw woning: Een duurzame woning is aantrekkelijker op de huizenmarkt.
 • Comfort: Ervaar een aangenamer binnenklimaat door betere isolatie en moderne technologieën.

Met hulp van Dijkstra de Boer gaat het lukken!

Het verduurzamen van uw woning is een investering, maar wist u dat er tal van financieringsmogelijkheden zijn om dit te realiseren? Onze experts bij Dijkstra de Boer zijn gespecialiseerd in het adviseren van huizenbezitters over alle mogelijkheden die er zijn om veranderingen aan uw woning te financieren. Bijvoorbeeld:

 • Subsidies: Profiteer van overheidsinitiatieven die duurzaamheid belonen.
 • Leningen: Ontdek gunstige leningen specifiek voor verduurzaming.
 • Hypotheken: Overweeg een groene hypotheek of aanvullende financieringsopties.

Wij helpen u met gratis advies

Bent u mogelijk geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij voorzien u van gratis advies en helpen u met het zetten van de stappen die nodig zijn om uw wensen te realiseren.

Bij Dijkstra de Boer kunt u er altijd op rekenen dat we eerlijk advies geven op uw persoonlijke situatie, woning en financiële mogelijkheden.

Het begon met een nieuwe keuken

In het voorjaar van 2022 hebben wij een echtpaar uit Giekerk geholpen om meer te verwezenlijken dan ze aanvankelijk dachten dat mogelijk was. Ze namen contact met ons op om hun hypotheek te verhogen zodat ze hun keuken en keukenvloer konden vernieuwen. Uit het gesprek bleek dat ze ook eigenlijk wel interesse hadden in het verduurzamen, maar ze dachten dat de kosten daardoor veel te hoog zouden worden.

Naast de berekening voor de hypotheekverhoging voor de keuken en vloer, hebben we ook een tweede berekening gemaakt waarbij vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen meegefinancierd kunnen worden.

De energiebesparing die deze verduurzaming met zich meebracht, bleek zo’n besparing met zich mee te brengen dat de kosten aan het einde van de rit, evenveel zijn als met de huidige situatie!

Dat lieten deze mensen zich geen twee keer vertellen! Nu een jaar later genieten ze elke dag van hun lage energierekening, comfortabele vloerverwarming én hun nieuwe keuken.

Voordelig verduurzamen

Een half jaar geleden nam een jongeman uit Grou contact met ons op. Hij wilde graag zonnepanelen op de woning leggen die hij nu een paar jaar in zijn bezit had. Hij had zich voorgenomen om hiervoor de hypotheek te verhogen.

Dit is uiteraard mogelijk, maar we hebben voor hem gekeken naar wat er nog meer mogelijk was in zijn situatie. Uiteindelijk bleek een duurzaamheidslening van de SVn via de Gemeente Leeuwarden voor hem de voordeligste optie. Dit hebben we hem uiteraard geadviseerd en deze zomer heeft deze jongeman kunnen profiteren van zijn eigen zonnestroom.

Zet vandaag nog de stap

Wacht niet langer en draag bij aan een duurzamere toekomst. Vraag een gratis adviesgesprek aan met ons hypotheekteam bij Dijkstra de Boer en ontdek hoe u uw woning kunt verduurzamen op een manier die past bij uw financiële situatie. Samen maken we de wereld groener, één huis tegelijk.

Kies hieronder uw manier om contact op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 • Altijd 100% onafhankelijk
 • Wij nemen u al het werk uit handen

 • Wij vergelijken premies en voorwaarden

 • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.