Voorjaarsactie

Profiteer van 10% korting

 

Vertrouwd en onafhankelijk

Dijkstra de Boer is een professioneel en onafhankelijk intermediair, met alle disciplines op het gebied van Verzekeren, Zorg en inkomen, Hypotheken en Bankzaken. Uw financieel adviseur in Leeuwarden en omgeving. Wij nemen de tijd, geven u een heldere uitleg en denken met u mee. We bemiddelen voor een groot aantal verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen we met u de juiste keuzes maken en u een compleet financieel pakket aanbieden. We hebben geen enkele financiële binding met deze aanbieders en kunnen dus volledig onafhankelijk ons advies uitbrengen.

Alleen dit voorjaar

Wanneer u nu een verzekering of een verzekeringspakket bij ons afsluit, krijgt u gedurende een heel jaar, 10% korting op uw premie. Het maakt niet uit welke verzekeringen u afneemt en onder welke voorwaarden. Bovendien krijgt u bij het afsluiten van meerdere verzekeringen, aantrekkelijke pakketkorting.

Onze service houdt in dat we op basis van uw wensen, het voorstel doen voor een verzekering(enpakket) dat optimaal aansluit bij uw wensen en situatie. We zullen nooit een duurdere verzekeraar of een te groot pakket aanbieden als u dit niet nodig heeft.

Neem contact op

Geïnteresseerd in dit aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag wat Dijkstra de Boer voor u kan betekenen en hoe we u kunnen helpen naar een passende verzekering.

Heeft u via een kennis van deze actie vernomen? Vul deze persoon dan in bij referentie.

  Deze actie is geldig indien u voor 1 juli een verzekering bij ons afsluit.

  Afspreken?

  Een persoonlijk en
  vrijblijvend gesprek
  aanvragen?

  Bellen?

  Liever telefonisch?
  contact met ons
  opnemen?

  Appje sturen?

  Handig en snel!
  Stuur een berichtje
  via WhatsApp:

  Vragen?

  Stel hier vragen of plan de
  route naar ons kantoor
  in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

  Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

  Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.