KENNISBANK

Zorgverzekering voor ondernemers

Zorgverzekeringen met basisdekking zijn verplicht voor alle Nederlanders.
Aanvullende zorgverzekeringen en verzekeringen die tandartskosten dekken kunnen op vrijwillige basis worden afsloten.
Een zorgverzekering voor ondernemers is dus niet anders dan voor werknemers.

Zorgverzekeringsvergelijker

Dit jaar hebben wij een eigen zorgverzekeringsvergelijker. Het grote voordeel van deze vergelijker is dat u en uw werknemers de huidige verzekering kunnen vergelijken met 90% van de zorgverzekeringen in de markt!

Klik hier voor de zorgverzerkeringsvergelijker.

Basisverzekering

De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont. De basispolis is de goedkoopste manier om u te verzekeren tegen ziektekosten. De overheid bepaalt welke ziektekosten onder de dekking van de basisverzekering vallen. Vindt u de basisverzekering niet voldoende, dan kunt u een aanvullende verzekering en/of een tandartskosten verzekering afsluiten.

Goedkoopste basisverzekering

De goedkoopste basisverzekering is de verzekering met een hoog eigen risico. Als u kiest voor een natura polis, dan betaalt de verzekeraar uw ziektekosten rechtstreeks aan de zorgverlener. Wilt u een restitutiepolis, dan moet u de ziektekosten meestal voorschieten. Bij sommige verzekeraars is de premie voor de natura polis goedkoper dan de restitutiepolis. Andere zorgverzekeraars maken hierin geen onderscheid.Bij een restitutieverzekering heeft u over het algemeen vrije keus van zorgverlener.

Voorwaarden aanvullende verzekering

Voor de aanvullende zorgverzekering maakt de zorgverzekeraar aparte voorwaarden. Hierin staat welke ziektekosten worden vergoed en wat de maximale vergoeding bedraagt. De voorwaarden verschillen per verzekeraar. Wilt u slechts een beperkte aanvullende verzekering dan levert dat een goedkope premie op. Hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie.

Tandartskosten verzekering

Voor een tandartskosten verzekering kunt u bij de meeste zorgverzekeraars terecht. Bij deze zorgverzekeraars kunt u kiezen uit verschillende tandartskosten verzekeringen. Een goedkope premie betekent vaak ook een beperkte dekking. Hoe royaler de vergoeding, hoe hoger de premie. Wat een goede tandartskosten verzekering is, hangt helemaal van uw persoonlijke situatie af.

U kunt natuurlijk op zoek gaan naar de goedkoopste tandartskosten verzekering. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Maar dan kunt u er ook van uitgaan dat de verzekeraar weinig kosten vergoedt.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.