KENNISBANK

Hypotheek adviseur Leeuwarden

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Leeuwarden? Wij kennen Leeuwarden en omstreken als geen ander: een betere adviespartner kunt u zich niet wensen. Dijkstra de Boer denkt graag met u mee om te komen tot een verantwoorde beslissing.

Hypotheekadvies is maatwerk

Het kiezen van de juiste hypotheek kan een lastige taak zijn. Er bestaan vele soorten hypotheekvormen, maar welke is nu de juiste voor u? Wij hechten veel waarde aan uw eigen wensen en ideeën omtrent het aanvragen van een hypotheek en gaan ALTIJD voor het scherpste renteaanbod. We zijn onafhankelijk van geldverstrekkers en houden rekening met uw toekomstplannen, maar kijken ook naar de mate van voorzichtigheid. Voor maatwerk hypotheekadvies bent u bij ons aan het goede adres!

Is het interessant voor u om uw hypotheek over te sluiten?

Geen ander huis op het oog, maar wilt u weten of het loont om over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker? Of loopt uw rentevaste periode af en wilt u weten wat de beste oplossing is? Onze hypotheek adviseurs staan voor u klaar!

Hypotheekadviseur Leeuwarden: Kom eens langs!

Wandel gerust eens binnen. Ons kantoor bevindt zich in de binnenstad van Leeuwarden dichtbij de Prinsentuin (Spanjaardslaan). Liever een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Het eerste hypotheekgesprek is vrijblijvend. Op die manier zorgen wij ervoor dat de offerte goed afgestemd kan worden op uw behoeften. Vragen over uw huidige hypotheek? Stuur ons een mail of neem contact met ons op via: 058-2125000.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.