KENNISBANK

Reisverzekering / annuleringsverzekering

Tijdens uw droomreis of vakantie zal het maar gebeuren: In een land waar een taal wordt gesproken die u niet spreekt of verstaat wordt u bestolen of krijgt u een ongeval. Op dat moment is een betrouwbare reisverzekering uw beste reisgenoot en absoluut noodzakelijk.

De reisverzekering

De verzekering bestaat doorgaans uit een combinatie van een reisbagage- en ongevallen-verzekering, aangevuld met dekking voor medische hulp bij acuut optredende ziekte, extra reiskosten en kosten van langer verblijf ten gevolge van ongeval of ziekte, kosten van vervoer van het stoffelijk overschot van de verzekerde bij overlijden door ongeval of ziekte en soms de kosten van overkomst in geval van plotselinge ernstige ziekte of overlijden van een naaste bloed- of aanverwant.

Geld kan als extra worden meeverzekerd, evenals wintersport en onderwatersport. De verzekering kan per reis worden afgesloten, maar steeds vaker wordt gekozen voor een doorlopende verzekering.

De annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering zorgt er voor dat uw reissom aan u wordt terugbetaald wanneer u niet op vakantie zou kunnen gaan. Of wanneer u uw vakantie zou moeten afbreken. Dat kan zijn wegens ziekte, van u of van de directe familie. Het kan gaan om overlijden of om een van de andere oorzaken, zoals die in de voorwaarden worden genoemd.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.