NIEUWS

Review RegioBank: de bank voor persoonlijke aandacht voor ZZPers en het MKB

Regiobank heeft mij geholpen de juiste stappen te zetten

Toen ik mij jaren geleden aanmeldde bij de RegioBank, heb ik daar heel bewust voor gekozen. De persoonlijke benadering en lokale betrokkenheid vind ik als kleine ondernemer in Leeuwarden erg belangrijk. Van een bank verwacht ik dat ik als klant herkend en gehoord wordt, en dat ik bij problemen snel en adequaat geholpen wordt.

RegioBank Leeuwarden heeft mij hierin zeker niet teleurgesteld! Toen ik in een lastige financiële situatie zat hebben de Regiobank medewerkers mij geholpen om de juiste stappen te zetten om de situatie op de lossen. Dit heeft mij enorm geholpen om mijn zorgen weg te nemen en ik waardeer deze persoonlijke aanpak enorm.

Ik heb mogen ervaren dat de medewerkers altijd meedenkend, vriendelijk en behulpzaam zijn. Bovendien worden mijn belangen serieus genomen en hebben ze alle financiële diensten die ik nodig heb. Ook vind ik het dijn om te weten dat ze maatschappelijke initiatieven in de stad steunen.

Ik heb er alle vertrouwen in dat RegioBank mij als klant ook in de toekomst uitstekend van dienst zal zijn.

Met hartelijke groet,

Zaroual
Eigenaar Maxi Taxi Leeuwarden

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.